Verzending door Goedkope-Boxspring.eu

Goedkope-Boxspring is dé online boxspring winkel van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen scherpe internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment aan boxsprings, kinderbedden en bedtextiel biedt Goedkope-Boxspring.eu alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en retournering. 

Uw bestelde product wordt door  onze eigen chauffeur, GLS of PostNL bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor het verzenden van de boxsprings vragen wij € 40,- en voor de overige bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen wordt € 2,50 in rekening gebracht.

Track & Traceer uw pakket op Goedkope-Boxspring.eu

Als u 36-uur na bestelling op onze hompage in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.


Retourneren naar Goedkope-Boxspring.eu


Heeft u zich bedacht. Goedkope-Boxspring.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Goedkope-Boxspring.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.
Ons adres is: Goedkope-Boxspring.eu, Meerheide 27, 5521 DZ te Eersel.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.